+90-533-599-2728

E-posta

iletisim@sundance-spa.com.tr

Cameo™ En İyi Bahçe Jakuzisi Modeli Seçildi

Cameo Bahçe Jakuzisi endüstrisinde uluslararası alanda tanınmış bir lider olan Sundance® Spa, poolandspa.com’un listesinde bir numaralı jakuzi seçildi.  “2010 için en iyi 10 Jakuzi Seçeneği.”

Cameo 880 serisi, beş ila altı yetişkin arasında rahat bir şekilde oturan geniş bir alana sahiptir. Bilekler için özel püskürtme uçlarıyla tamamlanmış, vücut masajı için tam uzanma koltuğu içerir. Cameo jakuzi aksesuarları ve seçenekleri, 1GB’lık sabit disk sürücüsü ve iPod® için yerleştirme istasyonuna sahip Intelli-Sound Stereo Sistemi, LED dış vurgulu aydınlatma ve kokulu boncuklar ile enjeksiyon jetleri vasıtasıyla buharlaşan kokulu boncuklar içerir; bu terapötik aromalar yatıştırmadan enerji vermeye başlar. Suyun sıcaklığı ile havanın sıcaklığı arasında rahat bir geçiş için Cameo jakuzi ayrıca soğutucu bir koltuk ile birlikte gelir.

“2010 için en iyi 10 Hot Tub Spa Seçeneği” poolandspa.com’da “Cameo, yıllarca Sundance® Spa’da en çok satan lider ve ülke çapında en çok satan jakuzilerden biri. Son derece rahat ve tam özellikli. Bahçe jakuzisi endüstrisindeki gerçek liderlerden biri. ” Sundance® Spa, poolandspa.com tarafından Jakuzi Innovasyonları kategorisinde En İyi Sınıf olarak seçildi. 2007’de Sundance Cameo jakuzi, Premium spa sınıfında Consumers Digest dergisi tarafından “En İyi Satın Alınan” olarak seçildi – ikinci kez modelin yüksek kalite ve seçkin değeri ile tanınması.

Sundance® Spa 38 yılı aşkın süredir jakuzi tasarımında ve mühendisliğinde endüstri standartlarını belirliyor ve müşterilere çağdaş lüks jakuziler için kriterler olarak düşünülen jakuzileri sunmaktan gurur duyuyor.

Sundance® Spa Cameo modeli bahçe jakuzisi, on farklı kabuk renginde ve arka bahçeyi tamamlamak için dört farklı yan panel rengiyle geliyor. Sundance®’in Cameo jakuzisi ve Sundance® Spa’nın diğer lüks jakuzileri hakkında ek bilgi için  https://taslak2.sundance-spa.com.tr/iletisim/ adresini ziyaret edin.

Sundance Spas, Inc. Hakkında

1979 yılında kurulan Sundance® Spas, diğer spa şirketlerinden çok daha fazla ödül ve şan ile uluslararası alanda tanınmıştır. Özel bileşenleri, süreçleri ve özellikleri, ünlü patentli Fluidix ™ jetleri hattını içerir.

error: Content is protected !!